м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Продаж та оренда таунхаусів
← Повернутись

Продаж та оренда таунхаусів

17 Травня,2017

Продаж та оренда таунхаусів

Столична метушня, шум міських доріг, брак свіжого повітря стомлюють і призводять до додаткових стресів і хронічної втоми. Корпорація нерухомості "Іавіса" піклується про комфорт своїх клієнтів і пропонує купити таунхауси в невеликому затишному передмісті Києва.

Продаж таунхаусів

Людина нашого часу намагається поєднати перспективну роботу з відпочинком на природі. Це необхідно для відновлення душевних і фізичних сил. Таунхаус - стиль сучасного життя. Чиста екологія, просторі квартири і мінімальна кількість сусідів дають можливість насолоджуватися власною свободою і наповнитися енергією природи.

 

Продаж таунхаусів в Боярці - це можливість вибрати гідне житло, оплачуючи тільки квартиру без невиправданих "бонусів" за приналежність до мегаполісу. Боярка розташований в 17 км від Києва, що дозволяє без проблем доїхатм на роботу в столицю, скориставшись особистим чи громадським автотранспортом, залізницею.

Переваги проживання у Боярці

Боярка - екологічно чисте передмістя Києва. Життя в маленькому містечку не перетворить столичного жителя в сільського, але дозволить йому насолодитися звуками і ароматами живої природи. Популярність житлової нерухомості в Боярці також пояснюється достатньою кількістю навчальних закладів та іншими сильними сторонами містечка.

  • Всебічно розвинена інфраструктура. Включає 5 загальноосвітніх і приватних шкіл, гімназії, 7 дитячих садків, школу-інтернат для дітей з вадами зору, військовий ліцей ім.І.Богуна, філія Київського славістичного університету, Боярський коледж екології і ресурсів при НАУ. У місті функціонує центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства. З організацією дитячого дозвілля і розвитком молодого покоління успішно справляється центр дитячої творчості "Оберіг".

Кілька містоутворюючих підприємств дозволять знайти роботу недалеко від будинку, а достатня кількість магазинів не змусить виїжджати в столицю за покупками.

  • Бездоганна екологія і сприятливий мікроклімат посприяли організації в цьому районі зон саноторно-курортного відпочинку (наприклад, дитячий санаторій "Барвінок").
  • Близкістьдо столиці відкриває перспективи великого міста і дозволяє вибрати оптимальний для себе ритм життя.
  • Культурне життя зосереджене навколо Краєзнавчого музею. Він веде активну роботу, влаштовуючи різні експозиції, організовуючи творчі зустрічі та вечори.

Оренда таунхаусів

Якщо ви все ще не зважилися на покупку таунхауса в передмісті Києва, корпорація "Іавіса" може запропонувати взяти його в оренду і оцінити всі позитивні моменти життя в комфортних умовах недалеко від пульсуючого столиці. Оренда таунхаусів в Боярці дозволяє:

  • не витрачати великі гроші на придбання житла;
  • відчути свою спроможність;
  • не прив'язувати себе до насидженого гнізда;
  • не поспішаючи, вибрати ідеальне місце для покупки нерухомості;
  • підбирати місце проживання під місце роботи, змінюючи і те, і інше при необхідності.

Оренда таунхаусів буде цікава людям, які звикли до колективної оренди. Життя з друзями або сторонніми людьми стане набагато легше, якщо вам не доведеться тертися один об одного в тісному передпокої, коли ви одночасно вирішуєте вийти зі своїх кімнат. Готельний поверх порівняємо з індивідуальної квартирою, коли особистий простір залишається особистим.

Переваги Таунхаусів "ІАВІС"

 

Таунхауси в Україні порівняно недавно увійшли на ринок нерухомості. Багато забудовників поки тільки накопичують досвід в цій сфері. Компанія "Іавіс" успішно функціонує вже майже 20 років - наші фахівці знають всі про якісному будівництві і комфортних умовах проживання. Наші професіонали пропонують покупцям оцінити переваги таунхаусів "Іавісу":

  • простора квартира європейського рівня поєднує в собі переваги заміського будинку (невелика ділянка землі, підсобні приміщення);

  • життя в таунхаусі допомагає підтримувати статус його господаря;
  • різноманітність проектів апартаментів в 2-3 рівнях;
  • вже готові будинки - не треба чекати роками закінчення будівництва;
  • варіанти з завершеною обробкою для тих, хто хоче радіти життю прямо зараз;
  • квартири з будівельною обробкою для людей, які бажають реалізувати свої дизайнерські задуми і підкреслити індивідуальність свого житла;
  • доступна вартість в порівнянні з окремим будинком або квартирою в столиці;
  • квартири з повним пакетом документів, повністю готові до оформлення угоди.

Таунхаус від корпорації "Іавісу" - коли будинок дарує комфорт і підтримує статус!