м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Квартири під Києвом. Купити квартиру недорого під Києвом від забудовника за найкращими цінами
← Повернутись

Квартири під Києвом. Купити квартиру недорого під Києвом від забудовника за найкращими цінами

14 Травня,2015

Квартири під Києвом від Іавісу - краще житло за цінами забудовника

На сучасному ринку нерухомості просто сила-силенна пропозицій - від кімнати в гуртожитку за сто доларів до величезних палаців за мільйони, так що знайти ідеальний варіант не проблема, вам лише потрібно звернутися до професіоналів.

Корпорація Нерухомості "Іавісу" пропонує своїм клієнтам не просто квартири в Боярці під Києвом, а універсальні, сучасні, практичні і зручні таунхауси.

Даний вид нерухомості порівняно новий для українського ринку, проте вже незабаром готовий потіснити традиційні види житла - приватні будинки та квартири.

Для тих, хто хоче купити квартиру, Київ, як і будь-який інший швидко розвивається і динамічний мегаполіс, може запропонувати масу різних варіантів, але наша компанія пішла далі і пропонує придбати або взяти в оренду універсальне житло - таунхаус.

Купити квартиру під Києвом - золота мрія сотень тисяч киян і гостей столиці, адже "свій куточок" за містом дає можливість усамітнитися, отримати насолоду від природою, зайнятися улюбленою справою або хобі (садівництвом, спортом, сільським господарством), але при цьому не випадати з насиченого робочого ритму і жити активним культурним і громадським життям, якої так і славиться будь-яка європейська столиця.

ІАВІС - європейське житло за українськими цінами

Всім, хто почав пошуки житла, може здатися, що купити квартиру недорого - просто неможливо, але нагадаємо, що з Корпорація Нерухомості "Іавісу" можливо все!

Купівля квартири в Києві за помірною ціною цілком можлива з придбанням таунхауса - окремої, габаритної квартири, оснащеної ізольованим входом, полисадник і ділянкою. Подібні апартаменти знаходяться в малоповерхових будинках і є просто ідеальним варіантом для кожного - від багатодітного сім'янина до молодої людини, лише почав трудову кар'єру в столиці.

Продаж квартир під Києвом від Корпорації Нерухомості Іависа - ваш шлях до комфортного, сучасного і якісного житла за помірну плату в найкоротші терміни. Кращі ціни на ринку ми гарантуємо, так як ми не виступаємо посередниками і безпосередньо пропонуємо квартири під Києвом від забудовника.