м. Київ              Пн-Нд: 9:00 - 18:00

phone_call
Замовити зворотній дзвінок
 097 976 29 44     063 717 99 15
 
 
Головна Статті та публікації Оренда квартир у Боярці - затишний будинок для всієї сім'ї
← Повернутись

Оренда квартир у Боярці - затишний будинок для всієї сім'ї

12 Червня,2015

Оренда нерухомості в Боярці від "Іавіса" - швидко, надійно і вигідно

Всім, хто знаходиться в пошуках квартири, Боярка може запропонує сотні різних варіантів для оренди. Тут, ви зможете знайти апартаменти для на будь-який смак і гаманець, але при цьому не випадати з активного ритму столиці.

Для тих, хто раніше ніколи не замислювався про проживання в цьому передмісті Києва, ми відзначимо, що Боярка - один з основних центрів Києво-Святошинського району. Незрівнянним перевагою міста слід назвати його наближеність до столиці. Так, пряма автодорога з Боярки до Києва займає всього лише 17 кілометрів. Це означає, що досягти центральних районів столиці, ви зможете в рази швидше, ніж житель спальних районів Києва.

Зняти квартиру у Боярці буде вірним рішенням ще й тому, що місто унікально поєднує в собі дві характеристики - розвинену інфраструктуру і чисту екологію. Тут ви знайдете зручну транспортну розв'язку (дістатися до столиці можна, як і автотранспортом, так і залізницею), якісні навчальні заклади, які добре зарекомендували себе медичні установи.

 

Є тут де і відпочити. В місті розташовано безліч парків, зон відпочинку, розважальних і культурних центрів. Добре тут буде також любителям відпочинку на природі, так як недалеко від міста розташовується ліс і водойма, де можна провести дозвілля.

 

Оренда квартир в Боярці - вельми вигідна. Замість того, щоб переплачувати за неякісне житло в столиці і її спальних районах, ви можете жити в комфортних і просторих апартаментах в тихому і екологічно чистому місці. При цьому, ви зможете продовжувати активно працювати і насолоджуватися життям української столиці, яка дарує так багато можливостей для особистісного та кар'єрного зростання.

Орендувавши житло тут, ви заощадите значну кількість грошей, часу на дорогу до Києва, а також зможете жити в комфортних умовах столичного передмістя.

Відзначимо, що проживання в Боярці сподобається тому, хто живе один і займається облаштуванням кар'єри та особистого життя, так і того, хто вже встиг створити сімейне гніздечко.

Квартира в Боярці, зняти яку можна прямо зараз, зв'язавшись з нашим фахівцем, - ідеальне рішення для кожного. Тут можна жити активним соціальним і культурним життям і при цьому насолоджуватися тишею і затишком життя в передмісті - прогулянками в парках, відпочинком в лісі і водоймах, відвідуванням розважальних і культурних центрів, кінотеатрів і т.д.

Однак, для більшості жителів і гостей цього передмістя Києва головною перевагою залишаються ціни на нерухомість. Так, ціни на оренду квартир або будинків в Боярці в рази нижче, ніж в Києві. Живучи тут і працюючи в Києві, ви зможете заощадити багато грошей і часу, які раніше витрачали на дорогу столичну оренду і вічні пробки.

Квартира в Боярці - надійне вкладення в затишний будинок в елітному передмісті.

Для тих, хто цікавиться продажем квартир, Боярка - залишається ідеальним місцем для капіталовкладень. Цей, що динамічно розвивається, елітне передмістя української столиці проходить через справжній "бум" містобудування та нова нерухомість тут з'являється з кожним роком.

Міська межа Києва явно переселена, так що все більше і більше жителів столиці будуть наслідувати приклад жителів інших європейських столиць і переселятися в передмістя. Зараз саме час випередити основну масу покупців і зарезервувати собі земельну ділянку, квартиру, будинок або ж будинок в Боярці.

Прийняти рішення про придбання житла в передмісті варто зробити саме зараз. Адже, згідно з прогнозом аналітиків і експертів ринку нерухомості, нерухомість в Боярці вже через десять років може "стрибнути" в ціні відразу ж в кілька разів.

Замислених про купівлю або продаж, Боярка, на території якої під забудову віддано 550 гектарів землі, - не розчарує. Тут можна знайти сотні вільних ділянок землі, які можна використовувати під будівництво власного будинку. Тим, хто не бажає вплутуватися в настільки клопітка і витратна справа, як забудова, до душі припадуть безліч новеньких таунхаусів і просторих багатоквартирних квартир в новобудовах міста.

Якщо ви маєте намір заощадити на нерухомості в передмісті? Тоді ми порадимо звернути увагу на ринок вторинної нерухомості. Так, оренда або покупка будинку / квартири в хорошому стані в Боярці обійдеться в рази дешевше, ніж в Києві або будь-якому іншому великому місті України.

Боярка - місто стародавньої історії і сучасних перспектив

Квартири в Боярці подарують своєму новому власнику або орендарю можливість проживати в чистому і спокійному передмісті однієї з найбільших столиць Європи. При цьому, ціни тут в рази менше середніх цін по східній Європі, а комфорт і інфраструктура вже давно відповідає високим стандартам.

Відзначимо, що, в даний момент, населення Боярки становить понад 35 тисяч осіб. Місто має багатющу історію і зумів залишити свій слід в бурхливої ​​історії України. Перше поселення на цьому місці з'явилося ще в VIII-VII ст. до нашої ери. Так, тут збереглися останки невеликого слов'янського городища часів Київської Русі.

У Боярці досі зберігся пам'ятник тієї епохи - Будаївка, де було розміщено фортифікаційна споруда. Зараз на цьому місці знаходиться унікальна Свято-Михайлівська церква, а саме місце знаходиться під охороною держави, як пам'ятник історії.

Наступна сторінка історії Боярки пов'язана з XVI століттям, коли тут виникло село Будаївка, яке належало польсько-литовським магнатам Корецьким.

Дялінки у Боярці стали "ласим шматком " вже в середині XIX століття, коли через поселення провели залізницю Київ-Фастів. Перша ж / д. станція тут з'явилася вже в 1870 році, після чого містечко перетворилося в один з найбільших економічних і торгових центрів Північної України.

Свій перший бум на продаж будинків Боярка зазнала на початку ХХ століття, коли тут виник один з перших в Україні елітних дачних селищ. Також в цей період місто стало одним з кліматично-лікувальних курортів для хворих на туберкульоз, який в ті часи був досить поширеним явищем.

З приходом радянської влади Боярка приймає і адміністративне значення, оскільки стає одним з районних центрів недавно створеної Київської області. Уже після закінчення Другої світової війни - в 50-і роки, місто зазнало нову хвилю заселення. Так, недалеко від Боярки провели магістральний газопровід і компресорну станцію, навколо якої почали розселятися її численні співробітники.

В даний момент місто є одним з найбільших економічних і торгових центрів Північної України. Боярка має вкрай вигідне географічне положення і зручну транспортну розв'язку. Так, дістатися до столиці залізницею можна за 30 хвилин, маршрутним таксі, які працюють по 7 різними напрямками, - за 40 хвилин. Своїм автомобілем до Києва можна дістатися за якихось 20 хвилин.

ІАВІС допоможе вигідно зняти або орендувати нерухомість в Боярці прямо зараз.

Якщо ви зацікавлені в покупці або оренді нерухомості в Боярці, то не втрачайте часу дарма і зв'яжіться з нашим представником, який надасть вам безкоштовну консультацію і знайде той будинок, який максимально відповідає вашому бюджету і побажанням.